Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Clubul Rotaract invită sătmărenii la „Balul Caritabil Rotaract Club Satu Mare”
Clubul Rotaract  - Luni, 18 Septembrie 2017

În data de 22 septembrie, Asociația Rotaract Club Satu Mare vă invită să luați parte în număr cât mai mare la „Balul Caritabil Rotaract Club Satu Mare” care a ajuns în acest an la cea de-a patra ediție.

Banii strânși în urma proiectului vor fi folosiți în acest an la reabilitarea Centrului de zi „ Sf Tatiana” situat în Cartierul Micro 15, Aleea Trotus nr.2. Centrul oferă hrană caldă persoanelor cu posibilități financiare modeste, derulează activități cu aproximativ 80 de copii având ca scop evitarea abandonului școlar, oferă asistență materială pentru familiile aflate în dificultate, asistență medicală, sprijin in vederea obținerii unui loc de muncă.

Vă invităm să ne fiți alături publicând această invitație și participând atât profesional cât și personal la evenimentul nostru ce va avea loc de la ora 20:00, la Restaurant Esedra, Sala Simfonia. Ținuta elegantă fiind obligatorie.

Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani, care se implică în activităţi constructive, ce contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

Tags: bal rotaract  editia iv  satu mare  
742 vizite
Distribuie pe