Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Internațională a Persoanelor Vārstnice, marcată la Satu Mare
DGASPC  - Miercuri, 27 Septembrie 2017

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, DGASPC Satu Mare, în colaborare cu Asociaţia de pensionari din Satu Mare organizează vineri, acţiuni culturale în cadrul Serviciilor sociale din subordinea sa.

Această zi, dedicată persoanelor vârstnice de pretutindeni, se sărbătoreşte în fiecare an, la 1 octombrie, în urma Deciziei Organizaţiei Naţiunilor Unite, care datează din anul 1991.

Programul cultural-artistic, dedicat persoanelor vârstnice, va avea loc vineri,  29 septembrie, de la ora 11.00, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială „ŞANSA” din Satu Mare, str. Ilişeşti, nr. 1, iar de la orele 13.30, programul cultural-artistic va fi prezentat şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Viile Satu Mare, situat pe str. Paskandi Geza, nr.10. Acest program cultural-artistic va fi susţinut de Grupul vocal ARMONIA, coordonat de prof. preşedinte LIVIA HAIDU – preşedinte al Asociaţiei pensionarilor, dar şi de un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială din Viile Satu Mare.

Pe această cale, adresăm tuturor persoanelor vârstnice, din judeţul Satu Mare, cele mai bune urări de bine însoţite de sentimente pline de respect pentru rolul lor în această societate, dar şi pentru  farmecul înţelepciunii vârstei înaintate. La mulţi ani !

Tags: ziua persoanelor varstnice  satu mare  
1190 vizite
Distribuie pe