Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Sute de locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia
AJOFM Satu Mare  - Luni, 6 Noiembrie 2017

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durata contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare; data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei / experienta in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plateste transportul catre Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/luna (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare, 2 zile libere prin rotatie).

Limba straina: Avantaj limba engleza/spaniola/portugheza - cunostinte de baza (dar nu este o cerinta obligatorie).

Persoanele cu domiciliul in judetul Satu Mare, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES Călin Mădălina din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, tel: 0261/770237, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- Copie CI/BI;

- Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

- CV EUROPASS in lb romana.

 

Tags: locuri de munca  portugalia  zmeura  culegatori  
1432 vizite
Distribuie pe