Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Cutia Dorințelor pentru copiii afectați de boli maligne
Fundația Hans Lindner  - Miercuri, 6 Decembrie 2017

Dragi oameni buni si generosi! Puteti împlini dorintele copiilor Raza Speranţei! La fel ca în anii trecuți, Pogramul Raza Speranţei este întotdeauna alături de copiii afectaţi de boli maligne, precum şi lângă familiile lor, mai ales în preajma Sărbătorilor de Crăciun.

Dincolo de obisnuitele cumpărături de alimente şi obiecte specifice sărbătorii, de data aceasta se mai pune accent pe dorinţele şi speranţele copiilor. 

E adevarat ca pentru copiii bolnavi si familiile acestora singurul cadou si cel mai de pret este sansa de a fi din nou sanatosi, dar bucuria darurilor de Craciun nu poate sa lipseasca nici din aceste familii. Pentru a fi alaturi de ei, am lansat Campania CUTIA DORINTELOR.

Dumneavoastră împliniţi dorintele acestor copii, iar voluntarii programului Raza Sperantei vor face să ajungă aceste daruri la destinaţie şi să aducă zâmbete pe chipul copiilor învingători în lupta grea cu boala nemiloasă!

Pentru îndeplinirea dorintelor copiilor, tinerilor, accesaţi acest link de pe site-ul Fundației Hans Lindner, deschizand cu un click oricare cutie virtuala! 

Alegeți-va o dorință pe care o puteți îndeplini și luați legătura cu echipa Raza Speranţei, pe care o găsiţi aici: Str. Ceahlăului nr.38, telefon: 0261-715.136 (în zilele de lucru, între orele 8-16), sau prin e-mail la office@fundatiahanslindner.ro

Sa ne auzim cu bine, oameni buni si frumosi, deoarece:
Prietenii sunt ca stelele: nu le vezi întotdeauna, dar ştii că ele există!

Tags: cutia  dorinte  hans lindner  
1188 vizite
Distribuie pe