Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce pot face niște sătmăreni care își petrec seara, din întâmplare, la același local? Donații pentru bebelușii abandonați la spital!
Florin Răchitan  - Duminica, 14 Ianuarie 2018

Postarea unei sătmărence a făcut senzație pe Facebook, după ce a dezvăluit o poveste frumoasă despre solidaritatea umană chiar și acum, după ce sărbătorile de iarnă au trecut.

Ea a petrecut o seară cu câțiva prieteni într-un local fără pretenții dintr-un cartier al orașului, iar la un moment dat între clienții localului a început să circule o poveste despre o inițiativă de colectare de fonduri pentru sprijinirea copiilor abandonați în maternitățile spitalelor din Satu Mare și Tășnad.

În câteva minute, oamenii care nu se cunoșteau între ei au donat fiecare cât au putut și au adunat 665 de lei, bani pe care i-au încredințat eroinei poveștii noastre.

Aflând despre nevoile urgente ale secțiilor unde sunt abandonați unii copii imediat după naștere, ea a cumpărat din banii adunați două cântare digitale pentru bebeluși, 5 tensiometre pentru copii și 10 termometre digitale.

Toate acestea au fost predate, pe bază de proces verbal, la Spitalul Județean Satu Mare, iar luni dimineața vor fi distribuite în secțiile de Neonatologie și Pediatrie.

”Nu e nevoie neapărat de sărbători religioase pentru ca oamenii să fie buni! Ei există și vor să se implice și să ajute” – a concluzionat sătmăreanca ce a mobilizat grupul de clienți ai localului pentru o cauză nobilă, într-o seară plăcută de week-end. 

Tags: donatie  bebelusi  abandonati  spital  
4127 vizite
Distribuie pe