Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Conferință despre asistența socială, la Satu Mare
Veronica Hodas  - Vineri, 19 Ianuarie 2018

Colegiul National al Asistentilor Sociali, in colaborare cu Consiliul Judetean Satu Mare a organizat vineri, în sala mare a Consiliului Județeam, conferința „Rolul asistentului social în furnizarea și dezvoltarea serviciilor sociale din județul Satu Mare – oportunități și provocări”.

Această conferință face parte din Campania „România se ridică în picioare pentru asistența socială”, campanie desfășurată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, iar până acum  s-au desfășurat evenimente similare in alte 15 județe din țară.

Scopul acestor evenimente este de a valoriza profesia de asistent social și de a atrage atentia despre nevoia angajării asistenților sociali în cadrul serviciilor sociale, mai ales în mediu rural, unde problemele sociale sunt tot mai multe.

La această conferință a participat și președintele CNASR, Buzducea Doru, vicepreședinții Cristian Roșu și Ioan Durnescu, secretarul executiv Diana Cristea, precum si asistenții sociali, primari din judet, reprezentanți ai instituțiilor publice locale care au în subordine servicii de asistență sociala si ONG-uri.

Tags: conferinta  asistenta sociala  satu mare  
2636 vizite
Distribuie pe