Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Târgul caritabil al măștilor ecologice s-a încheiat cu succes
APM Satu Mare  - Vineri, 2 Martie 2018

„Târgul caritabil al măștilor ecologice” organizat în perioada 2-28.02.2018 de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Palatul Copiilor Satu Mare s-a finalizat cu succes în data de 1.03.2018, odată cu venirea primăverii calendaristice.


Acest târg caritabil a avut ca scop implicarea tinerilor în promovarea culturii și valorilor naturale, acțiune cu conotație caritabilă în beneficiul copiilor  de la Casa de copii de tip familial ”Ștefania” din Oar.


Într-o atmosferă de sărbătoare, în data de 1.03.2018 la sediul  APM Satu Mare, într-un cadru festiv, conducerea instituției în persoana D-nei Elisabeta Bekessy a premiat elevii  de la Cercul de pictură de la Palatul Copiilor, care cu imaginație, abilitate și ingeniozitate au pictat și au ornat utilizând o gamă variată de deșeuri reciclabile cele 90 de măști ceramice care au reprezentat exponatele târgului.

Pentru a aduce bucurie și zâmbete pe chipul copiilor în această primă zi de primăvară o echipă formată din reprezentanți ai APM și elevii cercului de pictură însoțiți de D-na Profesor Szemak Zsuzsa au vizitat Casa de Copii de la Oar, unde au fost întâmpinați de cei 10 copii orfani și de oamenii de suflet în îngrijirea cărora aceștia se află. A urmat un schimb de mărțișoare ecologice. Din partea echipei copiii au primit un simbol al primăverii „atipic”, o mască ecologică dăruită din suflet de realizatori respectiv un coș cu dulciuri și o mașină de spălat achiziționată din fondurile rezultate în urma vânzării măștilor.


Ne bucurăm că printr-o acțiune în care s-a îmbinat utilul cu plăcutul am adus o rază de soare și un zâmbet nu numai pe chipul copilașilor de la aceată casă de tip familial, casă de suflet a instituției noastre dar și pe chipul micilor artiști realizatori ai măștilor ecologice.

 

Tags: targ  masti ecologice  caritate  
1521 vizite
Distribuie pe