Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Donează 2% din impozitul pe venit Centrului „Fericitul Scheffler Janos” din Satu Mare
Centrului Fericitul Scheffler János  - Marti, 20 Martie 2018

Centrul Fericitul Scheffler János a fost înființat în 2012 cu scopul de a fi promotorul pentru dezvoltarea eficace și sănătoasă a copiilor din regiune.

La început, centrul s-a concentrat pe dezvoltarea și facilitarea copiilor cu nevoi speciale, din 2015 personalul calificat a lărgit aria de activitate și asupra nevoilor copiilor sănătoși cu programe care cuprind: prevenție, menținerea sănătății, suport pentru dezvoltare sănătoasă. 

În prezent centrul funcționează cu  două servicii sociale acreditate și licențiate. Centrul Fericitul Scheffler Janos pentru copii si Centrul Fericitul Scheffler Janos pentru copii cu dizabilitati de-a lungul anilor, au contribuit cu la diagnosticarea si terapia complexa a sutelor de copii, astfel contribuind și la dezvoltarea  comunității locale.

Acest centru, își va continua munca și pe viitor. Dacă doriți să ajutați consolidarea acestei misiuni, o puteți face prin oferirea celor 2% din impozitul pe venit Centrului Fericitul Scheffler János.

Conform art. 102, alin. 1 a codului fiscal , fiecare angajat are dreptul să redirecționeze 2% din impozitul pe venit unor organizații nonprofit.

Această posibilitate reprezintă un instrument  pentru fiecăre cetățean, pe baza căruia poate să decidă liber destinația sumelor. În cazul în care nu folositi de oportunitatea oferită de stat suma neîntrebuințat rămâne în bugetul statului.

În vederea completarii formularelor oferim  ajutor la sediul Asociației din Satu Mare, strada Ştefan cel Mare, nr. 9. Despre funcționarea complexă a centrelor sociale și despre activitatea de dezvoltare recunoscută pe plan național, puteți  sa obtineti informatii de pe pagina de internet www.bsjk.ro

ASOCIATIA SURORILE DE CARITATE SFANTUL VICENTIU

CIF 10218054

RO87OTPV280000729983RO01

Adresa Centrului SATU MARE, str STEFAN CEL MARE nr 9

 

Tags: donatie  2%  impozit  centru  scheffler janos  
1446 vizite
Distribuie pe