Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iepurașul ALDE a adus cadouri pentru copiii de la centrele de plasament din județ
ALDE Satu Mare  - Sambata, 7 Aprilie 2018

La sediul din Satu Mare a Alianței Liberalilor și Democraților Europeni a avut loc joi actiunea “Ofera un Zambet”, la inițiatiativa Grupării Colegiale ALDE Satu Mare, actiune in care copiii au fost pe primul loc.

La eveniment au luat parte mai mult de 50 de persoane, dintre care 21 au fost copiii de la centrele de plasament ”Sf Nicolae” și “Daniel” din Borlesti, doua doamne insotitoare, peste 30 de tineri din gruparea colegiala si reprezentanti ai organizațiilor de femei si de tineret ale partidului.

Programul a cuprins un concurs de pictura pe oua de polistiren, unde copiii au pictat cu entuziasm, jocuri cu baloane, respectiv diverse activitati de socializare (“scaune muzicale”, “Simon spune”, “statuete muzicale”).

La aceste activitati au participat atat copiii invitati, cat si tinerii Clubului Elevilor ALDE. Cu toții s-au inveselit și si-au facut prieteni noi. Castigatorul fiecarui concurs a fost premiat cu diploma si un mic cadou. Fiind ora pranzului, copiii au putut servi sandwich-uri si sucuri, intre activitati.

Fiecare copil a primit cate un cadou de la Iepuraș, iar castigatorii primelor 3 locuri, respectiv ai celor 3 premii speciale, au fost rasplatiti cu rechizite si ciocolata.

Tags: iepuras  alde  copii  pasti  
1520 vizite
Distribuie pe
Dia
La cat ati furat fiecare, la cati penali aveti in partid in frunte cu Tariceanu, ati facut cam putin, foarte putin. Rusinica!
P.S.-Ieftin circ, slaba reclama. In rest, va pup cu drag!
2018-04-07 18:23:47