Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Bursa locurilor de muncă de la Negrești-Oaș, un succes
Primăria Negrești-Oaș  - Luni, 24 Septembrie 2018

Bursa locurilor de muncă organizată luni la Negrești-Oaș, împreună cu AJOFM Satu Mare, la cererea Greif Flexibles România, a fost un real succes.

Au fost prezente peste 180 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, iar angajatorii – Greif Flexibles, Crișeni SRL, Ciceu SRL și Edilcom SRL - au oferit 74 de locuri de muncă. În cadrul bursei au fost intervievate 108 persoane, din care 82 au fost selectate în vederea încadrării.

Un alt beneficiu al bursei este că 8 persoane au fost direcționate spre Liceul Ioniță G. Andron pentru a beneficia de programul ”A doua șansă”, pentru a urma o formă de învățământ și pentru a obține o certificare. Un lucru benefic pentru acele persoane care din diverse motive nu și-au putut urma studiile la timp, iar acum se află în imposibilitatea de a-și găsi un loc de muncă.

”Vom repeta pe viitor astfel de burse pentru a pune față în față angajatorii aflați în căutare de angajați și negreștenii aflați în căutarea unui loc de muncă” – a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Tags: bursa  locuri  munca  negresti-oas  
852 vizite
Distribuie pe