Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți au fost de toate, numai absolvenți nu prea
AJOFM Satu Mare  - Vineri, 19 Octombrie 2018

AJFOM Satu Mare a organizat astăzi Bursa Generală a Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, dar Casa de Cultură a Sindicatelor a fost luată cu asalt de persoanele de etnie rromă.





În acest an, la orele dimineții câteva persoane de etnie rromă au fost atât de nerăbdătoare să primească ștampilă încât ne-au întins și nouă, jurnaliștilor, foaia pentru a le pune ștampile. Pe lângă aceștia, și-au făcut apariția și grupuri de elevi de la școlile sătmărene.





,,Organizăm Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți și nu numai pentru absolvenți ci pentru toți tinerii, toate persoanele care nu au un loc de muncă și doresc să ocupe un loc de muncă. Avem prezenți 36 de agenți economici care oferă 629 de locuri de muncă vacante, dintre acestea 25 sunt pentru studii superioare, iar restul pe toate domeniile de activitate. La studii superioare avem  specialiști de recrutare, specialiști de achiziții, auditor, inginer de proiecție, farmacist, economist”, a declarat directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan.





Iuliu Cadar, directorul general al Draexlmaier le-a transmis un mesaj celor care și-au căutat un loc de muncă. „Noi agenții economici suntem aici într-un număr foarte mare pentru că avem nevoie de dumneavoastră. Avem nevoie de forța de muncă din municipiul și județul Satu Mare și avem foarte multe proiecte de dezvoltare, de extindere pe care le putem realiza doar împreună cu dumneavoastră. Eu vă rog frumos să treceți pe la standurile noastre, să vă găsiți o nouă vocație, un nou loc de muncă și să mergem mai departe pentru binele societății.”




La eveniment și-au făcut prezența 36 de agenți economici care oferă 600 de locuri de muncă tinerilor absolvenți și nu numai.

Tags: ajofm  bursa  locuri de munca  
1817 vizite
Distribuie pe