Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Donaţia Fundației ”Hans Lindner” pentru secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare
Fundația Hans Lindner  - Miercuri, 19 Decembrie 2018

Este o tradiţie de 16 ani ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, echipa Programului Raza Speranţei din cadrul Fundaţiei Hans Lindner să ajungă cu cadouri pentru copiii cu afecţiuni oncologice internaţi la Institutul Oncologic din Cluj Napoca.

În acest an, sătmărenii de la Fundația Hans Lindner au făcut o abatere de la regulă , venind în completarea dotării bucătăriei din secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare cu un cuptor cu microunde, un frigider, vase şi tacâmuri de diferite mărimi din inox , obiecte care vor fi folosite la  prepararea hranei copiilor internaţi.


De-altfel, aceștia au primit și pachete cu obiecte de igienă personală, rechizite, fructe şi dulciuri oferite de elevii clasei a V-a A de la Şcoala Generală ”Octavian Goga” din Satu Mare, coordonaţi de profesoara Vlad Nicoleta.

Donaţiile urmează să fie completate pe parcursul anului viitor cu aparatura medicală necesară care lipsește acum din secţie.

Fundația nu uită nici de Secţia de Oncopediatrie din cadrul Institutului Oncologic din Cluj, urmând ca echipa să fie prezentă acolo, cu donații, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului cu Cancer, în 14 Februarie.

”Aducem mulţumiri cu această ocazie tuturor persoanelor mărinimoase care fac posibilă punerea în practică a donaţiilor şi care an de an ne sprijină cu donaţii şi cu acordarea celor 2% din impozitul lor pe venit” – a declarat directorul Fundației ”Hans Lindner”, Tiberiu Koczinger.

La rându-i, managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Adrian Marc, le-a mulțumit celor de la Fundația Hans Linder pentru organizarea acestei acțiuni. "Mulțumim Fundației Hans Linder pentru gândurile bune, pentru gesturile pe care le-au făcut pentru pacienți, beneficiarii acestei acțiuni” - a spus Adrian Marc.    

Tags: donatie  pediatrie  hans lindner  
1082 vizite
Distribuie pe