Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Femeii marcată la Centrul de Zi „Speranța” pentru Vârstnici
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 6 Martie 2019

Pensionarii și-au felicitat colegele oferindu-le flori, servindu-le masa de prânz și dansând cu ele până după-amiază. 


Centrul de Zi „Speranța” pentru Vârstnici al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare a sărbătorit marți Ziua Internațională a Femeii.

Coordonatoarea instituției, Hauler Magdolna planifică evenimentele de la centru în așa fel încât acestea să respecte calendarul religios, credința și religia fiind foarte importante pentru vârstnicii care frecventează centrul.


Astfel, marți, 5 martie fiind ultima zi înainte de începerea Postului Mare, pensionarii au decis de comun acord să organizeze petrecerea de Ziua Femeii în această zi.

Evenimentul a fost deschis de Hauler Magdolna, care a dat cuvântul octogenarului Kruzlics János. Un adevărat cavaler cultural, al doilea cel mai în vârstă membru de club, domnul Kruzlics a delectat publicul cu gânduri, versuri și anecdote ale unor scriitori, poeți și actori celebri având ca temă principală frumusețea și bunătatea femeii. După aceasta, Marchiș Gheorghe (Gigi) a adresat câteva cuvinte de suflet doamnelor prezente la eveniment. Acompaniat la acordeon, corul bărbătesc al centrului a cântat cântece de pe vremea tinereții, aducând aminte tuturor de primăverile de odinioară. La sfârșitul programului cultural, domnii au oferit câte o floare doamnelor.

De ani buni a devenit o tradiție a centrului ca de Ziua Internațională a Femeii vârstnicii să îmbrace șorțuri albe și să le servească pe colegele lor. Exact așa s-a întâmplat și acum. Doamnele au fost mulțumite de prestația domnilor, masa de prânz, dar și tortul festiv extrem de delicios fiind servit ireproșabil.


În cadrul evenimentului pensionarii și-au felicitați colegii născuți în luna martie. Kiss Ana, Süveg Gyöngyi, Kovács Erzsébet și József, Gádoros Lajos, dar și coordonatoarea centrului, Hauler Magdolna au primit câte-un fir de garoafă albă și mulți pupici din partea colegilor. Petrecerea a ținut până după-amiază târziu.

 

Tags: ziua femeii  centru speranta  
1165 vizite
Distribuie pe