Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aurelia Fedorca și Ioana Bran, la consfătuire cu pensionarii din Negrești-Oaș
PSD Satu Mare  - Luni, 8 Aprilie 2019

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și deputatul Ioana Bran s-au întâlnit duminică cu membrii Asociației Pensionarilor din Negrești-Oaș.

Vârstnicii au expus problemele cu care se confruntă, iar Aurelia Fedorca le-a reamintit principalele măsuri pe care Guvernul le-a luat pentru ca vârstnicii să aibă o viață mai bună, precizând că PSD îşi îndeplineşte toate promisiunile şi angajamentele asumate faţă de pensionari.

Punctul de pensie a crescut la 1.100 de lei, pensia minimă garantată a crescut la 640 de lei, iar impozitul pe veniturile mai mici de 2.000 lei/ lună a fost eliminat.

De asemenea, prin recalcularea pensiilor din acest an s-au eliminat inechitățile și nedreptățile care făceau ca oamenii să aibă pensii diferite, deși îndeplineau aceleași condiții de vechime și pregătire profesională.

Totodată, prin actualizarea periodica a listei medicamentelor compensate, 32.000 de pacienți au beneficiat de tratamente cu cele 37 de molecule noi introduse în Lista de medicamente compensate și gratuite.

„Toți vârstnicii merită o bătrânețe liniștită, demnă și sigură, fără grija zilei de mâine și acces la servicii medicale de calitate” - a precizat Aurelia Fedorca.

Tags: intalnire  pensionari  negresti-oas  
886 vizite
Distribuie pe