Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zeci de copii au făcut ornamente de Paști la sediul ALDE Satu Mare
ALDE Satu Mare  - Joi, 25 Aprilie 2019

Organizația de Femei ALDE Satu Mare a desfășurat miercuri, la sediul ALDE Satu Mare,  evenimentul-concurs ,,Simboluri pascale în lucrări creative".

Au fost prezenți 40 de copii și însoțitorii acestora, aducând cu ei lucrări inedite,  exprimând prin desenele/picturile/fotografiile lor însemnătatea Sărbătorilor Pascale.

 De la iepurași drăgălași și ouă multicolore până la picturi semnificative și icoane realizate cu dăruire și măiestrie artistică, toate lucrările au exprimat căldura și pacea sfântă a Învierii. 

În cadrul acțiunii s-au confecționat ornamente de Paște – coșulete cu ouă și iepurași, iar la final, toți copiii au fost răsplătiți cu dulciuri si diplome de participare.


Organizația de Femei ALDE Satu Mare nu este la prima actiune de acest fel si își propune să continue astfel de acțiuni și să sprijine copiii si tinerii talentați sau aflați în situații de viață dificile.

”De sfintele sărbători de Paște, fie-vă casa binecuvântată și îmbelșugată!” – vă urează Organizația de Femei ALDE, prin președinte Andrea Bologa, precum și președintele Organizației Județene ALDE, Ovidiu Silaghi.

Tags: ornamente  pasti  alde  
1616 vizite
Distribuie pe