Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Fundația Hans Lindner a dus cadouri de la copiii din Germania copiilor din satele sătmărene
Fundația Hans Lindner  - Luni, 9 Decembrie 2019

O preafrumoasă Lumină a ajuns și la Fundația Hans Lindner prin cadourile pregătite de copiii gradinitelor si scolilor din comunitatile germane Arnstorf, Reischach, Erlbach, Perlach, Johanniskirchen, Eichendorf, Linden pentru copiii judetului nostru.

Cu mare grija si atentie, fundatia a dus mai departe aceasta Lumina sperand sa ajunga in casele si sufletele copiilor din satele județului Satu Mare.

În zilele de 5 si 6 decembrie au fost livrate cele760 de cadouri din Germania, reprezentanții fundatiei vizitand scoli si gradinite, ajungand la copiii din satele Andrid, Dindestiu Mare, Irina, Santau, Chereusa, Sudurau, Ghirisa, Unimat si Ratesti.

Colindele, bucuria si emotia inocenta cu care au fost primiti i-a incurajat si le-a dat speranta ca legăturile de suflet intre oameni inca exista, ca venirea Pruncului Isus pe Lume se va face cunoscuta si in acest an.

Fundatia Hans Lindner doreste sa le multumeasca directorilor si profesorilor pentru ajutorul oferit in organizare si pentru devotamentul cu care isi practica meseria.

Fundatia Hans Lindner organizeaza an de an actiunea de Craciun, care a inceput din anul 2004, atunci cand pentru intaia oara elevii scolilor din localitatile germane Arnstorf si Reischach au pregatit copiilor din judetul Satu Mare cadouri de Craciun.

Elevii scolilor din Germania, precum si colectivul de lucru al fundatiei spera ca impreuna cu darurile oferite au reusit sa aduca lumina si spiritual Craciunului in sufletele uneori prea incercate ale copiilor nostri. Lasati Craciunul sa vina! Sarbatori fericite!

Tags: cadouri  copii  germania  hans lindner  
1110 vizite
Distribuie pe