Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Ziua Mondială a Copilului bolnav de Cancer a fost marcată de Fundația Hans Lindner
Fundația Hans Lindner  - Luni, 24 Februarie 2020

Ziua de 15 februarie este declarată pe plan modial ca fiind Ziua Internațională a Copilului bolnav de Cancer.

La Satu Mare această zi a fost marcată și în cadrul programului Raza Speranței, al Fundației Hans Lindner, printr-un eveniment la care oamenii implicați și responsabili din comunitatea noastră au dorit să-și aducă contribuția.

Astfel, familiilor cu copii afectați de boli oncologice din Satu Mare, li s-a organizat o dupa masă în cadrul unui restaurant / pizzerie, unde  atmosfera festivă și servirea impecabilă, au contribuit la o zi marcantă într-adevar pentru toată lumea.

Chiar daca cadrul întâlnirii nu a fost cel obișnuit (Clubul părinților care se organizează regulat în cadrul Centrului de zi și consiliere al fundației), părinții și copiii au intrat ușor în discuții, s-au distrat de minune, și au împartașit trairile din ultima vreme, situatiile actuale si alte subiecte abordate la o masa de destindere.

Mesajul organizatorilor a fost acela, că supereroii există în realitate, printre noi,  că supereroii sunt chiar acești copii, care fără pelerine și măști cu puteri supranaturale, găsesc curajul, îndrăzneala, credința, perseverența de a învinge boala!

Fundația Hans Lindner aduce mulțumiri brațelor puternice care au contribuit la marcarea acestui eveniment, dna. Lucretia Kabai- coord. Asociația de psiho oncologie H.M.Nectarie Satu Mare si d-nul Mark Blasca -managerul restaurantului gazdă.

Fundația invită toți sătmărenii să întărească această îmbrățisare, în mod continuu, cu multă-multă dăruire și speranță. Atitudinea poate incepe chiar prin directionarea a 3,5% din impozitul pe venit catre programul, Raza Sperantei.... (www.fundatiahanslindner.ro)

 

898 vizite
Distribuie pe