Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Olimpia Travel suspendă cursele externe cu autocare
Olimpia Travel  - Joi, 12 Martie 2020

Ca urmare a situaţiei incerte provocate de COVID-19, prima firmă din Satu Mare de transport persoane, Olimpia Travel, a decis că cea mai responsabilă măsură faţă de călători şi personal o reprezintă suspendarea temporară a curselor pe toate rutele externe, şi anume:

           

  • România - Austria - Germania - Elvetia și retur
  • România – Anglia şi retur
  • România – Franţa – Spania – Portugalia şi retur

Considerăm că este de datoria fiecăruia dintre noi să respecte măsurile de siguranţă recomandate de autorităţi. Încetarea provizorie a deplasărilor în afara graniţelor ţării este necesară acum, pentru binele nostru şi al familiilor noastre. În aceste zile trebuie să dăm dovadă de solidaritate şi responsabilitate socială. Fiecare dintre noi are datoria morală să ia măsurile necesare pentru a limita răspândirea virusului şi evoluţia situaţiei actuale într-una dramatică, aşa cum s-a întamplat în ţările care nu au respectat indicaţiile autorităţilor.

Facem pe această cale un apel către restul transportatorilor, pe care îi rugăm să îşi asume răspunderea şi să suspende provizoriu cursele pe traseele externe, în special către ţările în care numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere. Profitul nu este mai important decât viaţa şi sănătatea.

De asemenea, facem un apel către autorităţi, pentru a identifica şi pune în aplicare măsuri concrete prin care pot veni în ajutorul transportatorilor. Suspendarea temporară a activităţii înseamnă o povară financiară uriaşă pentru noi şi orice sprijin este binevenit.

SC Olimpia Travel îşi va relua cursele externe în momentul în care autorităţile competente vor declara acest lucru ca fiind sigur. Vă dorim multă sănătate!

Tags: suspendare  curse  externe  olimpia  travel  
997 vizite
Distribuie pe