Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Donație de peste 60.000 de lei de la TBI Bank pentru Spitalul Județean Satu Mare
TBI Bank  - Marti, 12 Mai 2020

TBI Bank înțelege dimensiunea provocării cu care se confruntă toată lumea și conștientizează responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru a se asigura că oamenii se vor putea baza în continuare pe ajutorul companiei în vremuri de dificultăți economice. Pandemia de COVID-19 a dus la o situație foarte dificilă în domeniul medical și sistemele de sănătate se confruntă cu probleme fără precedent în ceea ce privește echipamentele și angajații.

TBI Bank donează 62.500 lei Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, principalul spital din județul Satu Mare, pentru acoperirea nevoilor neașteptate și a materialelor și echipamentelor medicale specifice necesare combaterii coronavirusului.

„Adevărații eroi care lucrează non-stop în spitale, luptând împotriva coronavirusului, au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține și este impresionant felul în care societatea s-a mobilizat pentru a contribui în orice mod posibil. La TBI suntem conștienți de presiunea asupra medicilor în aceste vremuri, în special în orașele românești mai mici. Nu putem decât să sperăm că umila noastră donație poate ajuta la degrevarea lor de o parte din această presiune”, spune Florentina Mircea, Director Executiv la TBI Bank.

TBI Bank subliniază că obiectivul cel mai important este să asigure siguranța tuturor, de la clienții și angajații TBI până la familiile acestora și la întreaga societate în ansamblu. În contextul pandemiei de COVID-19, banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienți și angajați, inclusiv furnizarea de dezinfectanți în noua agenție deschisă recent la Satu Mare, a unui program de lucru de acasă pentru cât mai mulți angajați și programe diferite pentru echipele care au nevoie să lucreze în birouri. TBI Bank dezinfectează periodic toate birourile și sucursalele, respectând îndrumările autorităților și recomandă canalele sale digitale pentru clienții care au nevoie să interacționeze cu banca.

Tags: donatie  tbi  bank  spital  
1484 vizite
Distribuie pe