Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Scandal la Carei pentru banii de încălzire
Penina Cirţ  - Vineri, 18 Septembrie 2009

Un număr de 26 de familii din locuinţele sociale din Carei reclamă că Primăria le cere bani pentru încălzirea pe lunile din iarna trecută, deşi susţin că nu au primit deloc căldură.

 

În replică, primarul îi face mincinoşi pe reclamanţi şi îi ameninţă că nu vor primi căldură în această iarnă dacă nu îşi plătesc restanţele.

 

Neînţelegerile între primarul oraşului Carei şi cele 26 de familii care locuiesc în casele sociale au apărut o dată cu înştiinţările venite din partea Primăriei privind datoriile pe care aceştia le au de plătit pentru iarna trecută.

 

Oamenii declară că nu vor plăti nimic, deoarece în iarna trecută caloriferele au fost reci. Familiile care locuiesc în două camere au de plătit 520 de lei, iar cele cu o singură cameră aproximativ 300 de lei.

 

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, i-a numit mincinoşi pe locatarii caselor sociale, afirmând că situaţia este cu totul alta, iar oamenii refuză să plătească, deşi au primit căldură.

Sincron telefonic Eugen Kovacs  Primar Carei

 

„Dacă locatarii din casele sociale nu vor plăti, în această iarnă nu vor avea căldură şi vom încerca recuperarea banilor prin instanţă” – a declarat primarul Eugen Kovacs.

Tags: incalzire  bani  carei  
1549 vizite
Distribuie pe