Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Fundația Maurer, un sprijin pentru sătmăreni în vremuri grele
Fundația Maurer  - Joi, 21 Ianuarie 2021

Fundația Maurer din Satu Mare este o organizație non-guvernametală şi non profit, înființată în anul 1997, acreditată de Ministerul Muncii. Principala noastră misiune o reprezintă acțiunile caritabile îndreptate spre persoanele vârstnice și bolnave, cu probleme de deplasare, fără aparținători, și a copiilor cu situație materială precară.

Aceste grupuri vulnerabile beneficiază din partea fundației de produse de igienă corporală, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte, alimente neperisabile și suport psihologic. În cadrul fundației funcționează un centru de zi, unde activitățile de sprijin și consiliere pentru copii și părinți se desfășoară zilnic (consiliere psihologică individuală și de grup, activități educative și de recreere).

De asemenea, efectuăm, la solicitare, transportul persoanelor aflate în incapacitate de a se deplasa în scop medical, deoarece beneficiem în acest moment de două ambulanțe dotate și autorizate.

În anul 2020,în ciuda faptului că a fost un an dificil, am reușit să donăm peste 350 de pachete de Crăciun copiilor din grădinițele din tot județul Satu Mare. În parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Satu Mare identificăm și monitorizăm familiile care au nevoie de ajutor. Aceste familii au primit produse alimentare neperisabile, produse de igienă, vitamine, îmbrăcăminte și încălțăminte.

În acest an continuăm să oferim ajutor celor care au nevoie de sprijin, continuăm activitățile zilnice ale centrului de zi și asigurăm în continuare transportul persoanelor cu probleme de deplasare cu cele două ambulanțe pe care le deținem.

Pentru mai multe informații despre activitatea Fundației Maurer vă așteptăm in Satu Mare, pe str. George Coșbuc nr. 4/A, pe pagina de Facebook a fundației (www.facebook.com/FundatiaMaurer) sau la numărul de telefon 0744.513.525.

3277 vizite
Distribuie pe