Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Transportul umanitar al Fundației Hans Lindner din Satu Mare a ajuns la Kiev
Fundația Hans Lindner  - Luni, 21 Martie 2022

Au fost necesare două săptămâni de muncă intensă pentru echipa Fundaţiei Hans Lindner pentru a reuși organizarea unui transport de ajutoare umanitare, constând în 3.500 kg alimente, care să ajungă cu succes la destinația finală, la un ONG umanitar (Organizaţia “BON”) din Kiev / Ucraina.

Totul a început cu o solicitare venită din Germania, care indica faptul că oamenii din Kiev încep să rămână fără hrană și ar fi necesar ca Fundația Hans Lindner să încerce să găsească o cale pentru ca produsele alimentare să ajungă la cei lipsiți de acest lucru elementar.

Fundația a reușit să găsească facil sponsori binevoitori (Compania OMNIASIG), care au suportat cheltuielile generate de achiziție, au putut astfel comanda alimentele de la comercianţii en-gross, care, la rândul lor, le-au livrat rapid.

De asemenea, s-a găsit un transportator internaţional, care s-a angajat să livreze toate acestea la Beregove / Ucraina, de unde au fost mai departe preluate de către organizația non-guvernamentală de la Kiev, care a găsit cu greu un camion disponibil şi un şofer curajos.

Astfel, chiar dacă s-au ivit dificultăți și obstacole pe traseu, transportul umanitar a ajuns cu bine din Satu Mare la destinația finală în 2 zile.

A fost o muncă de echipă, dar a funcționat și Fundația Hans Lindner e încrezătoare că a reușit să atenueze puțin din lipsurile de acolo. Aceasta e profund recunoscătoare tuturor partenerilor cooperanți: Gergő Butka, W&J SRL, Omniasig SA, CBA Nord Vest SRL, Solaris SRL, Topagrar SRL, Primăria Beregove / Ucraina.

733 vizite
Distribuie pe