Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bingo-mania la sătmăreni
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 4 Noiembrie 2009

Bingo-mania scoate mulţi sătmăreni din criză, aceştia devenind bogaţi peste noapte. Agenţii stradali vând sute de bilete zilnic şi cu 48 lei oricine poate deveni multi-milionar.

Până în momentul de faţă, cel mai norocos sătmărean care a câştigat la concursul „Super Bingo Metropolis” difuzat de Antena 1 este din localitatea Andrid. Mircea Chiş a dat lovitura încă de la prima ediţie, câştigând la concursul telefonic nu mai puţin de 65.000 lei.

Următorul pe listă este puţin mai „sărac”. Mihai Rus a ales un număr norocos la ruletă şi a câştigat 50.000 lei. Fost poliţist, sătmăreanul este căsătorit cu secretara celor doi viceprimari ai municipiului, vestea ajungând şi pe holurile Palatului Administrativ.

 

Norocul se ţine scai de cei cu funcţii, deoarece şi directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, Adrian Marc, a jucat şi a câştigat la Bingo. Suma este însă prea mică, în comparaţie cu cât au câştigat ceilalţi doi sătmăreni norocoşi. Doar 1.000 lei a primit directorul Marc, de pe urma unei extrageri a taloanelor gratuite.

 

Duminică, alţi trei sătmăreni au mai băgat în buzunar câte 1.000 lei, extragerea fiind de bun augur pentru ei. Unul este din Certeze, aşa că... ban la ban trage şi pe la noi.

Agentul stradal din Piaţa Libertăţii a avut marţi o zi plină, afirmând că sătmărenii cumpără şi câte trei-patru cartoane deodată, plus că mai face şi un ciubuc de câte 2 lei de la fiecare jucător.

Tags: bingo  mania  satmareni  
2412 vizite
Distribuie pe