Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Cadouri pentru animale de companie
SM Online  - Joi, 3 Decembrie 2009

Asociaţia „Dog for Life” a deschis un magazin în care iubitorii de animale găsesc hrană şi accesorii pentru prietenii lor necuvântători, la cele mai mici preţuri din Satu Mare. Mai mult, Moş Nicolae vine cu cadouri şi pentru căţei şi pisici.

 

La magazinul Discont de pe strada Fabricii nr.2 găsiţi tot ce îşi poate dori un animal de companie: hrană, cu preţuri începând de la 2,50 lei/kg, pentru câini, pisici, hamsteri sau păsări, precum şi furaje pentru porci şi găini, dar şi vitamine, minerale, produse cosmetice, accesorii sau colivii pentru păsări, şampoane şi parfumuri pentru animale.

 

Tot acolo se oferă şi servicii de cosmetică canină, iar patronul magazinului, Iosif Roman, cunoscut în rândul proprietarilor de câini din oraş, asigură dresaj canin profesionist.

 

Ca o noutate, la magazin se poate comanda Meniul Săptămânii, constând în hrană vitaminizată, cu nivelul caloric ridicat, alcătuit din două produse special alese pentru alimentaţia animalelor în timpul iernii, totul cuprins între preţurile de 3 şi 4,87 lei/kg.

 

Dintre produsele alimentare pentru animale ce pot fi cumpărate la magazinul Discont la cele mai mici preţuri din oraş amintim Maravet, Acana Adult, Chappy, Brit Adult, Pedigree, Cotagro, Brokaton Runner, Alpha Falat, Premium Dog sau Misty Dog.

 

În această perioadă, Moş Nicolae a pregătit şi pachete cu cadouri ce pot fi cumpărate din magazinul Discont la preţuri foarte avantajoase, iar cei care trec pragul magazinului în aceste zile au ocazia să participe la tombola iernii, cu premii substanţiale de care se vor bucura, cu siguranţă, animalele de companie. La primele cumpărături, fiecare client va primi câte-un cadou surpriză.

 

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0726-138.734.

1135 vizite
Distribuie pe