Locale Altele
Joi, 9 Februarie 2023
Joi, 9 Feb 2023
Se deschide cea mai modernă clinică din Satu Mare
SM Online  - Vineri, 18 Decembrie 2009

Viceprimarul Kereskenyi Gabor a tăiat panglica inaugurală a celei mai moderne clinici din Satu Mare, care îşi va începe activitatea în prima zi a anului viitor. Situată în Piaţa Eroii Revoluţiei nr.22, Clinica Korall va fi, cu siguranţă, un reper în lumea medicală sătmăreană.

 

Amenajată într-o clădire nou construită şi dotată cu cea mai performantă aparatură medicală, Clinica Korall va beneficia de serviciile unor reputaţi specialişti în diverse domenii ale medicinei, atât din Satu Mare, cât şi din Debrecen sau Fehergyarmat.

 

În discursurile inaugurale, patronul Bodis Botond şi directorul medical dr. Szilagyi Andrea Imola au accentuat ideea de bază care a stat la realizarea acestei investiţii: clinica Korall se doreşte a fi cea mai importantă instituţie medicală din judeţ specializată pe tratamentul ambulatoriu.

 

Deschiderea clinicii vine la momentul potrivit, fiind cunoscute problemele grave din sistemul medical sătmărean şi nevoia oamenilor pentru servicii medicale la standarde europene, dar şi pentru „umanizarea” relaţiei medic – pacient.


 

Vom reveni cu detalii despre programul şi serviciile oferite de Clinica Korall.

17391 vizite
Distribuie pe