Locale Altele
Miercuri, 10 August 2022
Mie, 10 Aug 2022
Sprijiniţi SMURD cu 2% din impozit!
SMURD Satu Mare  - Luni, 29 Martie 2010

Fiecare zi la SMURD este unică. Timpul curge mult mai repede. Multă agitaţie, mult sânge, mulţi oameni care au nevoie de ajutor medical de urgenţă. Fiecare solicitare devine prioritară pentru paramedicii militari din autosanitare.

 

Toţi critică sistemul medical de urgenţă din România, dar puţini sunt cei care ştiu că se pot implica să îl sprijine.

Fiecare se poate alătura celor care salvează vieţi prin simpla redirecţionare a 2% din impozit în conturile „Fundaţiei Turnul Pompierilor –SMURD Satu Mare”.

 

Dacă nu sunt alocaţi unei cauze umanitare, banii aceştia se vor duce oricum la buget. Statului îi rămân 98 de procente din impozit. O sumă suficientă!

 

Dacă doriţi să sprijiniţi SMURD Satu Mare, „Fundaţia Turnul Pompierilor –SMURD Satu Mare”  vă pune la dispoziţie formularele şi datele de identificare ale sale. Fondurile pe care le direcţionaţi către „SMURD” vor fi utilizate exclusiv în beneficiul SMURD Satu Mare.

 

Conform art. 57 alin (4) din Legea nr. 571/2003, privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, persoanele fizice care au realizat venituri din salarii şi asimilate salariilor pot solicita virarea unei sume de până la 2% din impozitul anual pentru sponsorizarea entităţilor non-profit înfiinţate şi care funcţionează potrivit legii. Contribuabilii îşi pot exprima această opţiune solicitând direcţionarea acestei sume către o singură entitate non-profit.

 

Cum?

1. Completaţi formularul 230 care se distribuie gratuit la sediile DGFP. În prima parte a formularului se trec datele personale ale contribuabilului, iar în a doua parte datele de identificare ale asociaţiei sau fundaţiei pe care doriţi să o ajutaţi prin redirijarea procentului de 2%.

         

Formularele le mai puteţi găsi:

- la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”, str. Fabricii, nr.35, Satu Mare.

-  pe site-ul www.isusatumare.ro

 

Dacă doriţi mai multe formulare sau solicitaţi informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0261.711212.

 

Dacă doriţi să completaţi dumneavoastră formularul, datele de identificare sunt:

- Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA ,,TURNUL POMPIERILOR” – SMURD SATU MARE.

- Cod de identificare fiscală al  entităţii nonprofit: 21662116

- Cont bancar (IBAN): RO79BTRL 03101205D57069XX  

- Anul 2009.

           

În cazul în care beneficiaţi de două sau mai multe venituri, va trebui să completaţi, cu aceleaşi date, formularul 200 (pe care, de asemenea, îl puteţi obţine de la sediile DGFP).

 

Formularul completat se depune împreună cu o copie a fişei fiscale (pe care o primiţi de la instituţia la care sunteţi angajat) la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice în a cărei rază teritorială aveţi domiciliul, împreună cu o copie după cartea de identitate, până la data de 15 mai 2010.

 

FII ŞI TU SALVATOR O DATĂ PE AN!

CONTRIBUIE LA SALVAREA SEMENILOR!

 

De ce?

Fondurile direcţionate, vor fi folosite pentru achiziţionarea de echipamente şi materiale în domeniul situaţiilor de urgenţă şi al medicinei de urgenţă, care vor fi folosite la pregătirea continuă a paramedicilor militari din structurile profesioniste de intervenţie din judeţul Satu Mare.

 

Pentru ce?

Va veni o zi în care un prieten, o rudă sau chiar dumneavoastră veţi avea nevoie de primul ajutor medical profesionist. Aveţi posibilitatea de a alege o intervenţie mai eficientă pentru salvarea vieţilor şi bunurilor semenilor.

 

SPRIJINĂ SALVATORII!

 

2%  PENTRU SMURD = 100% PENTRU VIAŢĂ!

 

 

3408 vizite
Distribuie pe