Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maraton de binefacere Caritas
Fazekas Csilla  - Miercuri, 26 Mai 2010

În 5 iunie va avea loc a patra ediţie a maratonului de binefacere organizat de Caritas Satu Mare. În 2010 suma strânsă cu ajutorul maratonului va fi destinată celor 442 de copii aflaţi în dificultate care frecventează centrele de zi ale Organizaţiei Caritas Satu Mare.

 

Motto-ul evenimentului este: Cu fiecare pas oferi o nouă şansă! Sponsorul principal este Banca Comercială Română (BCR), iar partenerul evenimentului este firma Autonet, prin Asociaţia Consult Scolari

           

În acest an, Organizaţia Caritas apelează la susţinerea comunităţii pentru a sprijini cauza  copiilor aflaţi în dificultate. Astfel, cei care doresc să participe la maraton sunt invitaţi să contribuie cu o taxă  de participare, care pentru o persoană este de 3 RON. Pentru copii sub 14 ani participarea este gratuită.

 

Grupurile beneficiază de taxe reduse. Astfel, taxa de participare pentru 3 persoane este 8 RON, pentru 4 persoane 10 RON şi pentru  un grup de 10 persoane - 25 de RON. Organizatorii îi invită pe participanţi ca în numele solidarităţii să poarte un tricou alb sau roşu.

           

Înregistrarea participanţilor va începe la ora 8.00 în faţa sediului Organizaţiei Caritas Satu Mare (P-ţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 8.45. Există posibilitatea de preînregistrare. Cei interesaţi sunt invitaţi la secretariatul Organizaţiei între 31 mai - 4 iunie, unde, după plata taxei de participare, vor primi cardul de start pe baza căruia la sosire vor beneficia gratuit de un babgulyas şi o băutură răcoritoare.

           

Echipaje ale Poliţiei Rutiere îi vor asista pe participanţii la maraton pe traseu, iar îngrijirea medicală în caz de nevoie va fi asigurată de specialiştii Centrelor de îngrijire la domiciliu al Organizaţiei.

           

Sosirea va fi în curtea grădiniţei din Micula, unde participanţi vor avea parte de programe distractive. Vor fi concerte cu trupe locale din Satu Mare, jocuri, concursuri, pictură pe faţă pentru copii, dar şi o demonstraţie de dresaj canin prezentată de şcoala de dresaj Alpha K9.

           

Autobuzele care vor asigura transportul participanţilor spre oraş vor circula din oră în oră, între orele 14-17.

 

Maratonul din 2010 face parte din seria manifestărilor care marchează aniversarea a 20 ani de la înfiinţarea Organizaţiei Caritas Satu Mare

1513 vizite
Distribuie pe