Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Workshop pentru șomeri
Ioana Gavrău  - Joi, 16 Decembrie 2010
Centrul Județean de Informare, Consiliere și Formare Profesională „Pentru voi“ Baia Mare a organizat joi la Satu Mare un workshop dedicat șomerilor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Centrul a fost format în cadrul proiectului „Alternative pentru șomaj – promovarea competențelor în rândul șomerilor“.


Dezbaterea a avut loc la restaurantul Select, ședința fiind condusă de Pusa Jakab, expert coodonator centru de Nord Vest. Pe lângă coordonatorii de proiect, la masa rotundă au participat reprezentanți ai AJOFM Satu Mare, Camerei de Comert, Inspectoratului Școlar Județean și oameni de afaceri.


Obiectul general al proiectului este dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea și promovarea competențelor și acțiunilor antreprenoriale.

Grupul țintă este format din 1000 de persoane, 250 dintre ei fiind deja în căutarea unui loc de muncă, 350 șomeri, 200 șomeri tineri și 200 de șomeri de lungă durată. Grupul țintă va fi implicat în măsuri de formare și conștientizare specifice, consiliere, mediere și formare profesională la nivel regional și local.


Beneficiarul proiectului este Asociația Parkiv România, iar durata de implementare a proiectului este de 30 de luni. Bugetul total atinge cifra de 16.235.500 lei.
1916 vizite
Distribuie pe