Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Ceai și untură pentru săracii Sătmarului
Ioana Gavrău  - Marti, 1 Februarie 2011
Frigul de afară i-a adunat pe săracii Sătmarului în spatele Pieței Someșu unde voluntarii Organizației Caritas, alături de cei ai Serviciului de Ajutor Maltez au împărțit sute de porții de ceai și pâine cu untură. Marți s-a demarat acțiunea „Zilele ceaiului fierbinte“, iar de două ori pe săptămână, nevoiașii vor primi o masă caldă.


La orele 14.00, zeci de oameni ai străzii și nu numai s-au adunat în Cartierul Micro 14, pe Aleea Neajlov, unde voluntarii Organizației Caritas, alături de Serviciul de Ajutor Maltez au împărțit 400 de porții de ceai cald și pâine cu untură.


Cei care nu au nicio sursă de hrană s-au bucurat de ajutorul primit. „Caut zilnic prin containere și mă mulțumesc cu ce găsesc. Aceasta este masa mea zilnică“, a spus un om al străzii care a primit azi o felie de pâine cu untură.


Joi, 3 februarie, voluntarii se vor muta pe strada Vulturului, unde alte 400 de porții de ceai și felii de pâine se vor împărți. Marți, 8 februarie, acțiunea se va desfășura în Cartierul Soarelui, iar joi, 10 februarie, pe strada Ion Ghica, la blocurile IPL.1881 vizite
Distribuie pe