Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Week-end de vis la Valea Măriei pentru familiile din Raza Speranţei
Fundaţia Hans Lindner  - Luni, 7 Martie 2011

În mod tradiţional, în preajma zilei de 8 Martie echipa Raza Speranţei dedică un program special mamelor înscrise în acest program, care în timpul anului trebuie să acorde o atenţie deosebită copiilor bolnavi şi, în acelaşi timp, să îngrijească şi familiile.

 

Nimic nu poate fi mai oportun decât să aibă parte de câteva zile de relaxare şi odihnă, fără munci casnice. Zece familii au avut prilejul să petreacă un weekend recreativ şi de odihnă la Valea Măriei, între 3-5 martie.

 

De data aceasta au fost invitate şi două familii din Ungaria, după ce în anii anteriori sătmărenii au fost invitaţi de organizaţia parteneră, Fundaţia „Kosztyu Ádám” din Sátoraljaújhely la taberele lor de vară. Copiii şi părinţii s-au bucurat de acest prilej, mulţi dintre ei cunoscându-se din taberele anterioare.

Programul celor trei zile a cuprins activităţi opţionale, odihnă ori activităţi interactive (mai ales în cazul copiilor): dans, pictură, confecţionarea unor panouri cu amintiri, plimbări în aer liber şi vizitarea zonei Oaşului, a Cimitirului Vesel din Săpânţa şi a Sâmbrei Oilor. Activitatea  preferată a copiilor a fost  scăldatul  în piscina hotelului, unde s-au simţit în largul lor.

1629 vizite
Distribuie pe