Locale Altele
Miercuri, 23 Iunie 2021
Mie, 23 Iun 2021
Viteză și adrenalină pe Hungaroring pentru copiii de la Raza Speranței
Fundaţia "Hans Lindner"  - Luni, 16 Mai 2011

A fost primul an în care s-a reuşit ca opt adolescenți din programul Raza Speranței al Fundatiei „Hans Lindner” să poată să ia parte la sfârşitul săptămânii trecute la cel mai mare eveniment automobilistic din Ungaria organizat  pe Hungaroring pentru  copiii bolnavi de cancer si leucemie.
 

 

Scopul era, dincolo de  experimentarea  mașinilor de raliuri, acela de a oferi tinerilor care se luptă cu boala emoții intense odată cu accelerarea automobilelor pe pistă. Tinerii au avut marea bucurie de a testa masinile special pregătite pentru raliu, piloții împărtășindu-le cu plăcere pasiunea lor legată de viteză și secretele în privința câștigării renumitelor concursuri internaționale.
 

 

Unii dintre copiii și adolescenții prezenți s-au antrenat atât de bine în emoțiile acestui sport, nivelul adrenalinei fiind atât de ridicat încât după a douăsprezecea mașină testată erau  neobosiţi.


 

Cel mai mare succes l-au avut mașinile de curse Lotus, cu piloții din lotul national feminin al Cupei Lotus Ungaria,  micii vitezomani înghesuindu-se să testeze și  puterea acelor mașini.

1212 vizite
Distribuie pe