Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
600 de familii din Certeze au depus dosare pentru ajutorul de încălzire
Leontina Volosciuc  - Luni, 20 Octombrie 2008

Una dintre cele mai bogate localităţi din ţară, Certeze, are şi ea săracii ei, cel puţin aşa susţine primarul Petru Ciocan.

Dovada o constituie cele 600 de cereri depuse la Primărie, până în prezent, pentru acordarea ajutorului social la încălzire. Deoarece numărul mare de dosare depuse a trezit suspiciuni, primarul a început verificarea personală a acestora şi a respins deja 14 dosare, inclusiv pe motiv de declaraţii false.

Din cele 600 de familii care au depus cereri pentru ajutorul de încălzire, primarul a precizat că aproximativ 50 au o stare materială bună şi locuiesc în vile. Petru Ciocan a mai precizat că majoritatea celor care au depus cereri sunt bătrânii care nu au venituri lunare şi care trăiesc din banii trimşi în ţară de membrii familiei.

Tags: certeze  ajutor  incalzire  
11806 vizite
Distribuie pe
Claudia Klein
Buna ziua si bun venit la Spotcap Global Financial Services, Numele meu este Claudia Klein, sunt creditor si, de asemenea, consultant financiar. Ofer tot felul de servicii de creditare

Ai mare nevoie de consolidare financiara? Ai nevoie de un imprumut pentru diverse scopuri? daca raspunsul dvs. este da, va voi sfatui sa contactati firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteti un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | si aveti un imprumut in contul dvs. in 24 de ore, deoarece oferim Servicii excelente de imprumut in intreaga lume.

Oferim tot felul de servicii de imprumut (imprumut personal, imprumut de afaceri si multe altele), oferim atat imprumuturi pe termen lung, cat si pe termen scurt si, de asemenea, puteti imprumuta pana la 15 milioane de euro si acordam imprumuturi la o dobanda mica de 3% pe an. Compania mea va va ajuta sa atingeti o varietate de obiective cu o gama larga de produse de imprumut.

Recunosc faptul ca obtinerea unui imprumut legitim a fost intotdeauna o problema uriasa Pentru persoanele care au probleme financiare si au nevoie de solutii pentru aceasta, multor oameni le este atat de dificil sa obtina un imprumut de capital de la bancile locale sau alte institutii financiare din cauza rata mare a dobanzii, garantii insuficiente, raportul datorie/venit, scor scazut de credit sau orice alte motive

Gata cu timpii de asteptare sau vizite stresante la banca. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteti obtine un imprumut si puteti finaliza tranzactiile oricand si oriunde aveti nevoie

Oferim servicii de imprumut de clasa mondiala 24 de ore. Pentru intrebari / intrebari? - Trimite un e-mail catre | spotcapglobalservices@gmail.com | sau trimiteti un mesaj pe WhatsApp prin: +31642117819 | & Primiti un raspuns imediat

Familia, prietenii si colegii tai nu trebuie sa stie ca nu dispuneti de numerar, doar scrieti-ne si veti primi un imprumut.

Libertatea ta financiara este in mainile tale!!
2023-07-13 06:44:10