Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Jandarmii au donat 20 de saci cu haine oamenilor străzii
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 14 Februarie 2012

Nu mai puţin de 20 de saci cu ajutoare au fost transportate marţi de jandarmii sătmăreni la Adăpostul de Noapte, pentru a fi distribuite persoanelor care se cazează acolo. Impresionaţi de drama oamenilor străzii, care în urma  unui destin mai puţin favorabil au ajuns să trăiască în condiţii vitrege, jandarmii sătmăreni au demarat o acţiune de ajutorare.

 

Activitatea  cu caracter umanitar, începută la nivelul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, vine în continuarea unor acţiuni similare iniţiate de alte instituţii şi e menită să demonstreze că omenia, bunătatea şi spiritul de solidaritate sunt trăsături caracteristice românilor şi implicit jandarmilor, care acum pot dovedi încă o dată altruismul şi spiritul de camaraderie care îi caracterizează, ajutându-şi semenii.

 

Acţiunea de ajutorare demarată la nivelul Inspectoratului  Judeţean de Jandarmi Satu Mare în beneficiul oamenilor străzii sătmăreni este firească, în condiţiile în care personalul Jandarmeriei a răspuns pozitiv de-a lungul timpului tuturor solicitărilor venite atât din ţară, cât şi din străinătate.

 

Jandarmii sătmăreni au donat obiecte vestimentare şi încălţăminte în beneficiul semenilor  vitregiţi de soartă, toate acestea fiind depuse la Adăpostul de Noapte, urmând a fi distribuite asistaţilor de  personalul instituţiei.

 

De asemenea cadrele unităţii de jandarmi nu au rămas pasive nici la necazurile românilor din zonele afectate de calamităţile naturale şi au început să colecteze alimente neperisabile. Acestea vor fi depuse în mod centralizat la punctul de colectare organizat la Casa Armatei din municipiul Satu Mare, dar şi individual la punctele de colectare organizate de Crucea Roşie în hypermarketurile din municipiu.

1441 vizite
Distribuie pe