Locale Altele
Joi, 25 Iulie 2024
Joi, 25 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 5 tone de alimente donate de sătmăreni sinistraţilor din sudul ţării
Florin Răchitan  - Miercuri, 15 Februarie 2012

Joi dimineaţa porneşte un convoi de camioane încărcate cu cele peste 5 tone de alimente donate în ultimele zile de diferite societăţi comerciale şi sătmăreni inimoşi pentru sinistraţii din sudul României afectaţi de zăpadă şi viscol.

Camioanele vor duce încărcătura la baza militară de la Câmpia Turzii, de unde vor fi transportate cu un avion în zonele în care e nevoie de aceste ajutoare.

 

Nu mai puţin de 500 de sătmăreni şi multe firme din judeţ au răspuns apelului lansat de Prefectură, Consiliul Judeţean şi Crucea Roşie Satu Mare, donând în total 5.167 kg de alimente de bază atât la punctul de colectare de la Cercul Militar, cât şi în punctele înfiinţate de Crucea Roşie în supermarketurile din oraş.

 

Prefectul Radu Giurcă a vizitat miercuri Cercul Militar din Satu Mare pentru a verifica personal felul în care este organizat transportul de ajutoare. În depozit au fost adunate peste 3,6 tone de produse de panificaţie, cea mai mare parte a acestora fiind donate de societatea Sam Mills din Botiz, 200 litri de ulei, 450 litri de apă minerală şi sucuri, 780 kg alimente neperisabile, dar şi 20 kg de dulciuri.

1707 vizite
Distribuie pe