Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maraton de Solidaritate al Caritas, pentru vârstnici
Caritas Satu Mare  - Sambata, 9 Iunie 2012

Cu scopul de a atrage fonduri pentru sprijinirea funcţionării serviciilor oferite vârstnicilor, Caritas organizează în data de 23 iunie cea de-a VI-a ediţie a Maratonului de Solidaritate.

 

Caritas oferă servicii specializate pentru cei peste 900 de vârstnici prin centrele sale de îngrijire la domiciliu. Sponsorul principal a maratonului din data de 23 iunie este firma Autonet.

 

Participanţi vor avea posibilitatea de a susţine direct cauza cu o taxă  de participare de 8 lei / persoană. Participarea copiilor sub 10 ani este gratuită. Grupurile beneficiază de taxe reduse, astfel taxa de participare pentru 3 persoane este 18 lei, iar pentru 5 persoane 30 lei.

 

Organizatorii îi invită pe participanţi ca în numele solidarităţii să poarte un tricou alb sau roşu la maratonul din acest an. În ziua maratonului, înregistrarea participanţilor va începe la ora 7,45 în faţa sediului Organizaţiei Caritas (Piaţa Libertăţii nr.20), iar startul se va da la ora 8,45.

La fel ca anul trecut, există posibilitatea de preînregistrare. Cei interesaţi sunt invitaţi la secretariatul Organizaţiei Caritas  între 11-22 iunie, unde după plata taxei de participare vor primi cardul de start pe baza căruia, la sosire, vor primi pâine cu untură, ceapă verde şi o bere sau răcoritoare.

 

Pe traseu, siguranţa participanţilor va fi asigurată de Poliţia Rutieră, iar îngrijirea medicală în caz de urgenţă este asigurată de specialiştii centrelor de îngrijire la domiciliu ale Organizaţiei Caritas.

 

Sosirea va fi la terasa din Pădurea Noroieni, unde participanţi vor avea parte de jocuri, ping-pong, fotbal, escaladarea lăzilor de bere, pinata şi tombolă. Autobuzele cu care este asigurat transportul participanţilor spre oraş vor pleca la orele 13 şi 14.

1558 vizite
Distribuie pe