Locale Altele
Sambata, 23 Octombrie 2021
Sam, 23 Oct 2021
Ministrul Liviu Pop va participa la şedinţa Comisiei de Dialog Social
Prefectura Satu Mare  - Marti, 28 August 2012

În cadrul discuţiilor purtate de membrii Comitetului Consultativ la şedinţa de marţi au fost analizate principalele acţiuni ce vor avea loc la nivelul judeţului Satu Mare în perioada următoare.

 

La şedinţă au participat prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi Mircea Govor, şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

 

Prefectul a anunţat prezenţa ministrului delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, la şedinţa Comisiei de Dialog Social care va avea loc joi la Palatul Administrativ.

 

Tot legat de prezenţa la Satu Mare a unor oficiali guvernamentali, prefectul a precizat că în data de 18 septembrie va avea loc o şedinţă regională privind problematica proiectelor cu finanţare europeană, la care invitat special va fi secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu.

 

Participanţii la şedinţa Comitetului Consultativ au mai discutat pe marginea unor aspecte punctuale în ceea ce priveşte eficientizarea utilizării spaţiilor din incinta Palatului Administrativ.

1172 vizite
Distribuie pe