Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Comuna Crucişor a primit o maşină de pompieri din Franţa
Consiliul Judeţean  - Luni, 8 Octombrie 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a participat luni, la Crucişor, la recepţia unei autoutilitare destinată intervenţiei în situaţii de urgenţă. Autoutilitara a fost donată de comitetul de înfrăţire şi o asociaţie nonprofit din Camors – Franţa, localitate cu care comuna Crucişor este înfrăţită.
 

 

Autoutilitara a fost adusă în România de un echipaj format din cinci pompieri, care, alături de alţii din comitetul de înfrăţire, au participat la evenimentul de preluare a maşinii.

 

La recepţie au mai participat adjunctul inspectorului şef a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, Dan Gheorghe, primarul comunei Crucişor, Florinel Andreica, pompieri şi localnici.
 

 

Cu această ocazie a avut loc şi o scurtă demonstraţie făcută de pompieri pentru cei prezenţi, iar în sala de şedinţe a Primăriei Crucişor a avut loc semnarea contractului prin care autoutilitara este preluată de la partenerii din Camors.
 

 

Cele două localităţi sunt înfrăţite din anul 1998, iar de atunci comuna Crucişor a beneficiat de sprijin financiar pentru realizarea sălilor de festivităţi din Iegerişte şi Poiana Codrului, susţinere financiară pentru o tânără din localitate în anii de facultate, materiale la dispensarul din localitate şi medicamente. Autoutilitara va deservi comuna şi localităţile din împrejurimi după încheierea unor acorduri în acest sens.

1570 vizite
Distribuie pe