Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Prefectul Eugeniu Avram sprijină Fundaţia Oikodomos din Hodod
Prefectura Satu Mare  - Marti, 19 Februarie 2013

Prefectul Eugeniu Avram i-a primit marţi pe reprezentanții Fundației caritativ-creștine OIKODOMOS din Hodod, la discuţii a fost prezent consilierul județean și protopop reformat de Carei, Alexandru Nagy.

 

Reprezentanţii fundaţiei i-au prezentat prefectului principalele acţiuni desfăşurate în comuna Hodod şi cele patru sate aparţinătoare, respectiv asigurarea unei mese calde pentru 150 de persoane, servicii de îngrijire la domiciliu pentru bătrâni, haine și medicamente pentru persoanele cu situaţie materială precară, având în prezent 13 angajaţi.

 

Fundaţia îşi propune extinderea activităţii prin includerea comunelor Bogdand, Supur, Beltiug şi Acâş, cu satele aparţinătoare, în perimetrul de acţiune prin oferirea meselor calde şi asistenţă la domiciliu pentru persoanele vârstnice.

 

Prefectul Eugeniu Avram a ţinut să adreseze felicitări, atât în numele locuitorilor judeţului, cât şi al său personal, oaspeţilor olandezi pentru acţiunile pe care le derulează în beneficiul oamenilor din judeţul Satu Mare, pentru eforturile personale şi financiare pe care le depun, asigurându-i că vor avea permanent uşa deschisă şi sprijin pentru proiectele de viitor.

861 vizite
Distribuie pe