Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Educaţiei are cont pe hi5. Puteţi să-i transmiteţi mesaje!!!
Gândul  - Luni, 9 Februarie 2009

Cu aproape o mie de prieteni, 66 de comentarii ale profilului şi nenumărate felicitări virtuale întruchipând trandafiri, inimioare şi bebeluşi, Ecaterina Andronescu este unul dintre cei mai în vogă utilizatori înregistraţi pe hi5, site dedicat comunicării cu prietenii.

Prin intermediul paginii personale poţi afla despre  ministrul Educaţiei că este căsătorită având un copil „şi chiar un nepot”, că este rector şi vicepreşedinte PSD. Şefa învăţământului pare că s-a adaptat chiar şi modului de exprimare al puştimii, transmiţând într-o gramatică reprobabilă că este „din totdeauna (n.r.-?!), prietena voastră”. Cei care i-au vizionat profilul electronic nu au rămas indiferenţi.

“Mulţumesc pentru prietenie.vă doresc o seară minunată! Pupici”, îi transmite o tânără. Rodi, proaspătă absolventă a Universităţii “Politehnica” din Bucureşti, este de părere că: “Doamna rector e o doamnă, foarte frumoasă, foarte inteligentă” şi îi urează mult succes.

Alţii par să ştie exact ceea ce aşteaptă de la ministru. “Doamna Ecaterina, vrem vacanţe mai multe şi scoateţi sistemul ăsta cu teza unică, pentru că toţi ţăranii care copiază şi iau 10 ne iau locul la liceu, oricum bine că aţi revenit la funcţie”, este de părere o elevă.

Pe lângă aceştia, ministrul are şi amici de seamă, cum ar fi primarul Constanţei şi colegul de partid Radu Mazăre, prezentatorul emisiunii „Happy Hour“, de la Pro Tv, Cătălin Măruţă, şi fostul fotbalist al clubului Steaua, Mirel Rădoi. Ce-i drept, cu cei trei, demnitarul PSD nu a făcut schimb de mesaje, aceştia figurând doar la rubrica „prieteni“.

Ministrul răspunde şi pe blog

Ministrul îşi face timp şi pentru a răspunde asigurându-şi noii prieteni că îşi ia prerogativele în serios: “Vă mulţumesc. Ca să reuşesc, am nevoie de susţinere, de resurse şi de pricepere. Cu toată consideraţia, Ecaterina Andronescu”. De altfel, pe pagina personală a demnitarului poţi găsi un link către blogul său, de unde lipsesc însă textele de actualitate. Ultimele articole postate de bloggeriţa Andronescu se referă la proiectul de lege privind alimentaţia sănătoasă în şcoli şi la “tratamentul la care îi supune pe dascăli puterea de dreapta şi preşedintele Băsescu”.

Tags: ministru  educatie  hi5  ecaterina  andronescu  
2435 vizite
Distribuie pe