Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DJ Marius Onuc prezintă Romanian Top 20 împreună cu Monica Columbeanu
InfoPro  - Vineri, 13 Februarie 2009

In cea mai romantica zi a anului, Monica Columbeanu se va afla pe frecventele Radio InfoPro alaturi de DJ Marius Onuc pentru a prezenta clasamentul “Romanian Top 20”.

Astfel, sambata, 14 februarie, de la ora 18.00, Monica Columbeanu isi va face debutul in calitate de DJ la Radio InfoPro.

 

“Sunt incantata de aceasta propunere, este un lucru inedit pentru mine si ma bucur ca sunt implicata in acest top pe care eu il ascult la Radio InfoPro. Sunt convinsa ca ma voi simti foarte bine in postura unui DJ”, a marturisit Monica Columbeanu.

 

Entuziasmat de prezenta frumoasei “DJ-ite”, satmareanul Marius Onuc a declarat: “Sunt convins ca va fi o emisiune foarte reusita, tinand cont ca Monica Columbeanu este ascultatoare de top, iar toti cei care vor fi pe frecventele Radio InfoPro, sambata, 14 februarie, de la 18.00,  vor auzi in premiera cum Monica defileaza printre hiturile pe care le-am pregatit in saptamana asta, dar si piesele pe care i-ar placea sa prezinte moda”.

Tags: monica  columbeanu  infopro  
2565 vizite
Distribuie pe