Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Simona Sensual nu mai vrea să pozeze goală
Libertatea  - Miercuri, 18 Februarie 2009
Simona Sensual s-a decis! Nu vrea să mai bucure privirile romanilor cu "podoabele" cu care a fost inzestrată. Blonda face "dezvăluiri şocante" pe blogul ei, acolo unde susţine că nu va mai mai „poza niciodată goală". Despre acest subiect Simona nu oferă mai multe informaţii, nu spune ce a determinat-o să ajungă la această decizie.

Simona mai scrie pe blogul său că a petrecut singură de Valentine"s Day pentru că iubeşte şi este iubită în fiecare zi, tocmai de aceea Ziua Îndrăgostiţilor nu este specială în viaţa ei.

„Nu cred că trebuie să existe o zi anume ca să ne dăm seama că iubim, asta dacă poate am uitat de iubire sau am ajuns într-un stadiu de monotonie şi trebuie să ne readucă cineva aminte. Pentru  mine în fiecare zi e Sf Valentin alături de cel pe care îl iubesc, şi anul acesta, de atâta dragoste am hotărât să sărbatorim Dragobetele, respectiv Sf Valentin, separaţi. Mie nu-mi plac lucrurile convenţionale, acelea că aşa trebuie pentru că aşa e bine...că aşa cere majoritatea", a declarat aceasta.

Şi pentru că se spune că dacă ai carte, ai parte, Simona încheie laudativ la adresa ei, dorind să demonstreze ca este o fată citită.

 "Cert este un lucru că de Sf Valentin am luat licenţa.....sunt licenţiată. Aşa că anul acesta pentru mine a fost mai importantă lucrarea de diplomă decât iubirea", a adăugat Simona. 

Tags: simona  sensual  poza  goala  
5969 vizite
Distribuie pe