Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Cum şi-a început cariera nora lui Ţiriac
Libertatea  - Sambata, 6 Septembrie 2008
Ileana Lazariuc a socat pe toata lumea, dar mai ales pe socrul sau, dupa ce a aparut goala in "Supravietuitorul", cea mai recenta productie a lui Sergiu Nicolaescu. Putina lume stie, insa, ca debutul Ilenei in cinematografie s-a produs tot intr-un rol extrem de decoltat. Se pare ca talentul actoricesc al viitoarei nore a lui Ion Tiriac se rezuma doar la roluri de acest gen.


Ileana Lazariuc si-a incheiat cariera muzicala acum sase ani, odata cu desfiintarea trupei Trinity si a inceput sa-si construiasca cu greu o cariera ca actrita.

Cu toate ca nu a terminat o facultate de profil, Ileana a avut norocul sa intre in lumea filmului cu ajutorul frumusetii sale si corpului perfect lucrat. Libertatea a aflat ca primul ei rol intr-o productie de lungmetraj a fost in anul 2002, in pelicula "Entre chiens et loups" (Intre caini si lupi), realizata de Alexandre Films si Mediapro Pictures, filmarile avand loc la Bucuresti, insa filmul nu a fost niciodata difuzat in Romania. Ileana a primit un rol secundar, acela al unei superbe dansatoare de striptease. Evident, in mai multe scene ale filmului, Ileana isi arata nurii, aparitia ei neavand prea multe valente artistice. Femeia care i-a daruit recent un nepot miliardarului Ion Tiriac are, totusi, un rol-cheie in povestea politista pusa pe pelicula de regizorul Alexandre Arcady.
 
E un lucru cunoscut ca Ion Tiriac nu a fost niciodata incantat de ambitiile actoricesti ale partenerei fiului sau. Se spune ca el i-a interzis Ilenei sa mai apara in filme, lucru care ar fi nemultumit-o pe iubita lui Ion Ion. Totusi, pentru a pastra linistea in familia in care a intrat, ea a decis sa renunte, cel putin pentru o vreme, la cariera, multumindu-se cu rolul de mama.

In "Supravietuitorul" are sani mai mari

Cel mai recent rol pe care Ileana l-a avut, cel al Zaradei din "Supravietuitorul" lui Sergiu Nicolaescu, le-a oferit spectatorilor sansa sa o revada pe frumoasa bruneta goala. Interesant e faptul ca, desi tanara sustine ca din 2002 si pana azi ea nu a mai suferit vreo interventie chirurgicala estetica, diferentele sunt evidente. In rolul din 2008, Ileana are sanii mai mari si mai rotunjiti decat acum sase ani.
2430 vizite
Distribuie pe