Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Băsescu, pe canapea cu Măruţă
Gândul  - Joi, 26 Martie 2009

Cu o geantă Louis Vuitton pe braţ şi în mână cu un umeraş pe care stătea agăţată o cămaşă albă Burberry, Elena Băsescu, mezina preşedintelui, a ajuns ieri la Buftea, la emisiunea lui Măruţă, cu 45 de minute în avans.

A coborât dintr-un BMW seria 5 şi s-a dus glonţ spre una dintre cele două săli destinate invitaţilor la emisiunile tv.

La câteva minute după ora 5, a apărut şi Ana Maria Topolicean, o cunoscută a Elenei Udrea, mâna ei dreaptă în campania electorală. Pe rând, au început să se perinde producătorii emisiunii, dar şi prezentatorul Măruţă, venit să-şi salute invitaţii.

Vizibil emoţionată, mezina preşedintelui a refuzat orice declaraţie de presă: ”Exclus, sunt aici doar pentru emisiune”. De altfel, ea a refuzat şi mersul la cabina de machiaj, deoarece venise fardată de acasă.

Şi-a rezervat câteva minute doar pentru a se schimba: a înlocuit T-shirtul alb şi jacheta fucsia cu cămaşa Burberry. Cu 10 minute înainte de a se intra în direct, a cerut să vadă studioul. Vizibil emoţionată, a făcut o probă: s-a aşezat docilă pe canapea, în locul pe care i l-a indicat Măruţă, a cerut detalii despre cum va decurge emisiunea şi a întrebat inclusiv pe ce melodie îşi va face intrarea în studio.

Cinci minute a durat acomodarea, după care candidata a părăsit studioul, lăsând canapeaua liberă pentru Radu Mazăre. O jumătate de oră mai târziu, a revenit în direct de data asta cerându-i prezentatorului “să fie blând”.

De ce e o fată de Dorobanţi

Pe canapeaua lui Măruţă, Elena Băsescu s-a lăsat parţial descusută. Ea a vorbit despre sine ca fiind un exponent al generaţiei sale, afirmând că are aceleaşi obiceiuri ca tinerii din ziua de astăzi şi că nu i se pare normal să fie ironizată. “Mergeam în cluburi de una – două ori pe lună”, a declarat Elena.

“Nu mi se pare normal să fiu criticată pentru obiceiurile generaţiei mele. Când domnul Tăriceanu se ducea în discotecă, toată presa spunea că e cool, popular, când mă duceam eu, spunea că sunt superficială”.

A povestit că i-a trimis un formular de susţinere a candidaturii sale fostului prieten, Andrei Hrebenciuc, după ce a văzut că acesta a declarat în ziare că e gata s-o susţină: “Trebuie să demonstrăm că e ceva şi de capul nostru, nu doar că suntem copiii părinţilor noştri”.

Spune că este o fată de Dorobanţi, pentru că locuieşte împreună cu părinţii, merge la supermarket, la farmacie şi la bancomat în această zonă. În fine, a arătat că tatăl său n-a minţit când a spus că şi-a făcut studiile în Statele Unite: “Am făcut doar ultimul an în America, în cadrul unui exchange student program”.

Tags: elena  basescu  maruta  
2859 vizite
Distribuie pe