Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Angelina vrea un copil cu fratele ei!
Libertatea  - Joi, 7 Mai 2009
Pentru că iubitul ei, actorul Brad Pitt (45 de ani), i-a impus restricţie la adopţii timp de un an, frumoasa Angelina Jolie (33 de ani) s-a hotărat: vrea un copil cu fratele ei mai mare, James Haven Voight (35 de ani).

Diva a anunţat de curand că intenţionează să infieze un micuţ impreună cu James, veste care l-a scos din sărite pe actualul partener de viaţă.

Deşi este deja mamă a şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi împreună cu Brad Pitt, Angelina Jolie a declarat în repetate rânduri că vrea o familie cât mai numeroasă şi că ar dori să mai înfieze micuţi.

Speriat de patima consoartei pentru adopţii, Brad Pitt i-a interzis frumoasei dive să mărească numărul familiei cu nou-veniţi din ţări sărace, măcar pentru o perioadă de un an, ameninţând-o că va rupe relaţia dacă nu-i va respecta dorinţa. Cu toate acestea, Angelina se pare că este dispusă să-şi asume riscul, ea anunţând de curând că vrea să adopte un copil împreună cu fratele ei, James. Vestea a căzut însă ca un trăsnet asupra lui Brad Pitt.

S-au sărutat în public

“Această veste l-a supărat foarte rău pe Brad. Oricine s-ar simţi trădat dacă femeia pe care o iubeşte face aşa ceva pe la spatele său. Dacă nu-şi rezolvă problemele, acesta ar putea fi sfârşitul relaţiei ei”, a declarat o sursă pentru revista National Enquirer.

Tags: angelina jolie  frate  copil  
1460 vizite
Distribuie pe