Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Mihaela Rădulescu se mută pe Coasta de Azur, în vila fostului soţ
Libertatea  - Marti, 19 Mai 2009
Diva, care, într-o clipă de curaj nebun, a dat bunăstarea pe iubire pasională, se pare că nu poate trăi fără milioanele cu care o obişnuise Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soţ mai bine de patru ani.

Aşa că şi-a reconsiderat poziţia şi a ales să nu-l mai atace pe acesta. Nu de alta, dar  i s-a făcut dor de viaţa îndestulată pe care o ducea înainte de divorţ. Aşadar, săptămâna trecută, în emisiunea sa “Duminica în familie”, a anunţat: “Mă las de televiziune!”

Ce se va întâmpla mai departe? Mihaela Rădulescu se retrage cuminte, în această vară, pe Coasta de Azur, în sudul Franţei, într-o căsuţă elegantă bătută de briza Mediteranei, proprietatea fostului soţ. Acolo, ca o mamă devotată, îşi va dedica întregul timp creşterii lui Ayan, fiul de numai cinci anişori al celor doi.

A făcut din nou pace cu fostul ei soţ

La plajă, la cumpărături, în parc cu băieţelul, frumoasa Mihaela va avea timp berechet să se gândească la ce anume vrea să facă cu viaţa sa, dacă o va petrece la distanţă sau nu de milioanele lui Schwartzenberg, pe care le-a hulit, dar care, se pare, îi sunt extrem de necesare acum. Vedeta tv va avea suficient timp şi pentru cea de-a doua carte pe care a anunţat că vrea s-o scrie, ce va conţine pasaje autobiografice, ficţiune şi articole din presă (prima carte a Răduleascăi a avut titlul “Despre lucruri simple”). Din toamnă, Mihaela se mută câţiva kilometri mai încolo, la Monaco, mai ales că micuţul Ayan începe grădiniţa. Cum se va mai derula relaţia de amor dintre Mihaela şi Dani Oţil? Probabil rar şi departe, prin vreo ţară neutră...

Mihaela se lasă de televiziune

Mihaela a ales să se retragă în glorie din televiziune.“Fac un pas lateral sau chiar în spate, dar fac un lucru bun pentru copilul meu. Au renunţat la televiziune nişte oameni pe care eu îi respect mult: Andreea Marin, Marius Tucă”, a declarat duminică diva. În aceeaşi emisiune, ea a ţinut să precizeze cum stau lucrurile cu privire la relaţia sa cu Elan, cel pe care l-a atacat în repetate rânduri în presă, făcându-l “curvar”, “ipocrit”, “periculos”, “mincinos” şi, nu în ultimul rând, “milionar” - în sens peiorativ: “Una zice omul în toiul unui proces, dar alta este situaţia acum. În prezent, am o relaţie normală cu fostul meu soţ”. Vedeta Antenei 1 va mai realiza emisiunea “Duminica în familie” doar până la finele acestei luni.

Unde va sta Răduleasca: Elan Schwartzenberg deţine o casă de vacanţă în Cap D’ Antibes, zonă de pe Coasta de Azur, Franţa, considerată un adevărat paradis al miliardarilor. Vila e situată între palmieri şi are tot ce-ţi poţi dori în materie de confort: este mobilată cu gust, are un etaj, piscină şi o terasă imensă. Experţii imobiliari consultaţi de Libertatea au estimat că superba proprietate costă peste 3,5 milioane de euro.
Tags: mihaela radulescu  monaco  mutare  
2461 vizite
Distribuie pe