Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Anamaria Ferentz si Lucian Viziru, aventura de-o noapte
Can-Can  - Vineri, 19 Septembrie 2008
Lucian Viziru traieste o adevarata telenovela. In urma cu aproximativ trei saptamani, actorul s-a despartit de femeia cu care planuia sa-si imparta tot restul vietii.
 
Viziru si Steliana Balacianu au pus capat povestii de dragoste infiripate pe platourile de filmare de la Buftea. Potrivit apropiatilor celor doi, motivul a fost atitudinea extrem de posesiva pe care Steliana o afisa fata de iubitul ei. Chiar si in aceste conditii, ruptura nu s-a produs fara suferinta, pentru cantaret, intreaga poveste de iubire fiind o reala dezamagire.

Incercand sa-si inece oarecum amarul, acesta a cautat sa-si aline durerea in bratele altei femei, respectiv Anamaria Ferentz. Intre cei doi parea sa se infiripe ceva. S-au vazut, s-au placut, iar chimia a fost atat de intensa, incat au decis sa devina ceva mai intimi. La doar o saptamana dupa despartirea de Steliana, Viziru se credea pregatit sa inceapa o noua relatie. In urma cu aproximativ doua saptamani, Anamaria a fost vazuta intrand in vila din Piata Amzei in care locuieste actorul de telenovele. Blonda nu a mai iesit de acolo decat a doua zi dimineata, semn ca a innoptat la Lucian.

Din pacate, povestea nu s-a mai repetat. Desi parea pregatit sa inceapa sa iubeasca, Viziru s-a limitat la o aventura de-o noapte. Si daca el nu a avut de suferit dupa acest episod, Anamariei, cu siguranta, nu i-a picat bine sa descopere ca s-a inselat din nou asupra barbatului ales. Surse din anturajul blondei sustin ca, de atunci, cei doi nu au mai luat legatura si au evitat sa se mai intalneasca, fie si intamplator.
Tags: lucian viziru  anamaria ferentz  aventura  noapte  
6195 vizite
Distribuie pe