Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Reclamă cu Pamela Anderson - interzisă, fiindcă e prea "îndrăzneaţă" - VIDEO
Gândul  - Vineri, 11 Septembrie 2009

Un film care sprijină cauza animalelor, realizat de PETA şi în care apare Pamela Anderson, a fost considerat mult prea îndrăzneţ de către autoritatea care administrează aeroporturile americane, care a decis să renunţe la difuzarea lui, informează AFP, citată de Mediafax.

Reprezentanţii PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), organizaţia care militează pentru protecţia animalelor, au anunţat că directorii postului de televiziune înfiinţat de CNN pentru aeroporturile americane au renunţat la ideea difuzării spotului, considerat prea îndrăzneţ, temându-se că acesta ar putea fi vizionat şi de copii.

În cadrul spotului, Pamela Anderson, celebră pentru bustul ei generos, apare în rolul unui agent de securitate dintr-un aeroport, într-o ţinută sumară, dezbrăcându-i pe pasagerii care poartă haine de blană, din piele sau alte acesorii de origine animală. Spotul urma să fie difuzat începând din 10 septembrie în aeroporturile din New York, pentru a coincide cu Fashion Week (Săptămâna Modei), care debutează joi.

Într-un comunicat de presă, PETA menţionează că CNN Airport Network consideră clipul "prea sensibil, deoarece copiii fac parte integrantă din populaţia din aeroporturi", motiv pentru care a decis să nu îl difuzeze. Organizaţia speră să obţină totuşi difuzarea spotului în cadrul programelor video transmise la bordul avioanelor.

La rândul ei, actriţa Pamela Anderson a declarat că va continua să lupte împotriva brandurilor din modă care folosesc piei de animale. "Nu ar trebui să existe nicio haină de blană şi niciun produs de origine animală pe podiumurile de defilare. Tot comerţul bazat pe produse animale este corupt. E ceva foarte crud! Şi nu mă refer doar la hainele de blană, ci la toate produsele de origine animală. Este important ca oamenii să ştie că există alternative pentru orice, chiar şi pentru hainele de piele", a declarat ea.

Tags: pamela anderson  reclama  interzisa  

Pamela Anderson in reclama interzisa de pe tare.ro2105 vizite
Distribuie pe