Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Madonna se pregăteşte de căsătorie
Evenimentul Zilei  - Marti, 29 Septembrie 2009
Randy Taraborrelli, biograful Madonnei, a declarat, azi, într-un interviu pentru
revista „Hello!”, că artista, în vârstă de 51 de ani, se pregăteşte, ca până la sfârşitul anului, să se căsătorească cu tânărul ei iubit de 22 de ani, fotomodelul brazilian Jesus Luz.

Taraborrelli a adăugat că Madonna vorbeşte deschis despre dragostea ei faţă de Jesus. Conform biografului, Madonna a spus despre Luz că „e foarte dulce.

Are grijă să verifice ce fac tot timpul. Probabil că ar trebui să fac la fel, dar mă ştii pe
mine
. Cred că pricepe acum că sunt puţin, să zicem, egoistă.”

„Madonna e înnebunită după Jesus şi a spus prietenilor apropiaţi şi familiei sale că s-ar vedea căsătorită cu el”, a spus biograful.

Mariaj măreţ

Tarraborrelli a mai spus că diva pop şi-ar putea dori încă o ceremonie de căsătorie opulentă. „Ştie că aceasta este şi dorinţa lui Jesus”, a spus una din rudele artistei. „Are amintiri foarte plăcute ale celorlalte ceremonii ale sale, nu ar dori să o facă pe aceasta în linişte. Cu certitudine îşi doreşte un eveniment amplu şi extravagant”, adaugă aceeaşi sursă.

Relaţia dintre Madonna şi Jesus s-a oficializat, în ianuarie, cu un sărut la o sesiune foto la Rio de Janiero. De atunci, veştile despre cuplu au fost controversate, nu o dată circulând zvonul că cei doi se despart. Însă, faptul că au fost văzuţi împreună în permanenţă şi declaraţiile numeroase cu privire frumuseţea relaţiile au demontat toate bârfele.

Celalte două mariaje anterioare ale Madonnei, cu actorul Sean Pean şi regizorul Guy Ritchie, s-au sfârşit cu divorţuri tensionate.

Tags: madonna  casatorie  jesus  
2025 vizite
Distribuie pe