Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Răduleasca: "Stau cu chirie la Monte Carlo"
Libertatea  - Duminica, 29 Noiembrie 2009
În urmă cu şase luni renunţa la televiziune şi părăsea România pentru a se stabili cu fiul său, Ayan, la Monaco, unde îi aştepta o viaţă liniştită, departe de ochii curioşilor. Acum, Mihaela s-a întors în ţară pentru a le da "Nişte răspunsuri" celor cărora le-a promis acest lucru atunci când a plecat.

"Copilul este singurul motiv real pentru care mi-am schimbat viaţa şi ţara. Acum sunt mult mai bine, mult mai coerentă în ceea ce fac. Nu ştiu dacă Monaco este acasă, dar mă simt bine acolo. Stau într-un apartament cu chirie, duc o viaţă normală şi nu simt nevoia să acolo să demonstrez nimic. Acolo pot să ies în parc, pot să merg cu autobuzul, pot să merg pe stradă", a declarat Mihaela, aseară, în emisiunea  Q&A de la Antena 3.

„Mă bucur că Dani a plâns"

Diva a vorbit şi despre momentul în care iubitul ei, Dani Oţil, a izbucnit în lacrimi când a auzit un fragment din noua ei carte, interpretat de actriţa Irina Chioşa.

"Mă bucur enorm că a plâns. El e un om puternic, nu plânge aşa cu una cu două,  dar nu l-am lăsat să citească mai nimic din carte şi anumite rânduri au fost o surpriză pentru el. Nu pot să fiu decât fericită că a plâns.  Nu mă deranjează niciodată când un bărbat plânge. Este o reacţie sănătoasă, fie că vine de la o femeie sau de la un bărbat", a adăugat Mihaela.

Întrebată dacă are de gând să se recăsătorească la anul, Mihaela a evitat să răspundă, dar nu respins ideea.
Tags: mihaela radulescu  niste raspunsuri  
2090 vizite
Distribuie pe