Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Monica Columbeanu şi sora ei l-au lăsat pe Fizz cu buza umflată
Libertatea  - Marti, 23 Septembrie 2008

Ramona Gabor şi sora ei, Monica, devenită Co­lum­bea­nu, au re­fu­zat oferta de colaborare fă­­­­cu­tă de Bog­dan Cro­i­to­­­­­­­ru, alias Fizz.

A­­­­­cesta le propusese ce­­­­­­­lor două surori să devină ima­ginea con­cur­su­ri­lor Miss Fizz pe care cân­tă­re­ţul in­ten­ţio­nea­ză să le or­ga­nizeze de la sfâr­şitul acestui an.

 Monica a de­clarat pentru Li­­bertatea că agenda ei de lucru nu se po­triveşte cu cea a artistului şi că ar trebui să-şi ia un angajament pe care nu-l poate duce la bun sfârşit. "Nu-mi place să mă implic într-un proiect dacă ştiu de la început că nu voi avea cum să-i dedic tot timpul necesar", a precizat Monica. Re­fu­zul a venit implicit şi de la Ramona, de­oa­re­ce oferta era doar pentru a­mân­două.

S­u­ro­rile ­ar fi primit pentru contract 15.000 de euro. Cân­­tă­re­ţul spu­ne că nu s-a gândit în­că la o altă posibilita­­­­­te şi că va oferta în curând o altă vedeta din show­­bizul ro­mâ­nesc.

Pen­tru că refuzul su­ro­rilor i-a dat planu­ri­le peste cap, Fizz a de­cis să mu­te concursul de fru­museţe din septembrie, când era pro­gramat, în de­cem­brie, chiar dacă pri­mise deja destul de multe cereri de în­scriere.

Pen­tru marea câş­ti­gă­toare a concursului care îi va purta nu­mele, Fizz a pro­mis un premiu de 5.000 de euro.

Tags: monica columbeanu  ramona gabor  fizz  
6378 vizite
Distribuie pe